Up next


Film creștin subtitrat „Taina Evlaviei – Continuarea” Segment 4

17 Views
MyLike
1
Published on 19 Feb 2019 / In Film & Animation

Film creștin subtitrat „Taina Evlaviei – Continuarea” Segment 4 - De ce Se întrupează Dumnezeu de două ori pentru a mântui omenirea ?

În Epoca Harului, Dumnezeu întrupat a fost crucificat, luând asupra Sa păcatele omului și încheind lucrarea de răscumpărare a omenirii. În zilele de pe urmă, Dumnezeu S-a întrupat din nou pentru a exprima adevărul și pentru a-l purifica și mântui în totalitate pe om. Așadar, de ce trebuie ca Dumnezeu să Se întrupeze de două ori pentru a săvârși lucrarea de mântuire a omului? Dumnezeu Atotputernic spune: „Prima întrupare a fost de a răscumpăra omul din păcat, de a-l răscumpăra cu ajutorul corpului material al lui Isus, adică, El l-a mântuit pe om de pe cruce, dar firea satanică pervertită tot a rămas în om. A doua întrupare nu mai este pentru a sluji ca o jertfă de păcat, ci, mai degrabă, pentru a mântui pe deplin pe cei care au fost răscumpărați din păcat. Acest lucru este făcut astfel încât cei care au fost iertați să poată fi eliberați de păcatele lor și făcuți pe deplin neprihăniţi și, prin dobândirea unei firi schimbate, să se elibereze de influența întunericului Satanei și să se întoarcă înaintea tronului lui Dumnezeu. Doar în acest fel omul poate fi pe deplin sfânt. … A doua întrupare va fi suficientă pentru a înlătura păcatele omului și pentru a-l purifica pe deplin. Prin urmare, cu a doua întrupare, întreaga lucrare a lui Dumnezeu în trup va fi finalizată, iar semnificația întrupării lui Dumnezeu va fi făcută completă” (Cuvântul Se arată în trup).

marturii video : „Taina Evlaviei – Continuarea ” Hristos al zilelor din urmă S-a arătat - film crestin subtitrat https://yt1.pics.ee/AJ255
Film creștin subtitrat „Taina Evlaviei” Domnul Isus a coborât pe nori (film complet) https://yt1.pics.ee/AJZCF

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Enunț special: Această producție video a fost produsă în scopuri non-profitabile de către Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Actorii care apar în această producție joacă în scop non-profitabil și nu au fost plătiți în niciun mod. Acest videoclip nu poate fi distribuit niciunei părți terțe pentru profit și sperăm că fiecare îl va distribui în mod liber. Când îl distribuiți, vă rugăm să notați sursa. Fără acordul Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic, nicio organizație, niciun grup social sau individ nu poate falsifica sau reprezenta în mod greșit conținutul din acest videoclip.

Biserica lui Dumnezeu Atotputernic : https://ro.godfootsteps.org/videos.html
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic blogspot : https://kingdomsalvationro.blogspot.com/
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic App :
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.godfootsteps.thechurchofalmightygod&hl=ro
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic App : https://itunes.apple.com/ro/ap....p/the-church-of-almi

E-mail :contact.ro@kingdomsalvation.org
Contactați-ne: +30-699-280-5974

Show more
0 Comments sort Sort By